Υπηρεσίες

Γιατί εμάς

Μακροχρόνια Εμπειρία

Με 10 χρόνια εμπειρία, ως εταιρία, και ακόμα περισσότερα ως άτομα, έχουμε ζήσει την εξέλιξη του Internet από πολύ νωρίς. Αντιλαμβανόμαστε τις διαδικτυακές ανάγκες σας, καθώς και αυτές των πιθανών σας πελατών, καλύτερα από τον καθένα. Γνωρίζουμε τέλεια το πώς να χρηματοδοτήσετε μια πιθανή σας επένδυση και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε

Λατρεύουμε τη Δουλειά μας

Δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά γιατί απλά έτυχε. Μας ενθουσιάζει να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας και χαμογελάμε όταν οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι. Δεν δυσανασχετούμε με τις απαιτήσεις και δουλεύουμε με μόνο γνώμονα της κάλυψη των απαιτήσεων σας.

Άμεση Ανταπόκριση

Απλά καλέστε μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Το πρόβλημα σας αποτελεί και δικό μας πρόβλημα και θέλουμε να το επιλύσουμε, το συντομότερο δυνατό.

Υψηλή Ποιότητα σε Καλές Τιμές

Οι ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε και των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι πάντοτε υψηλού επιπέδου. Αντιλαμβανόμενοι τις απαιτήσεις των καιρών, προσαρμόζουμε τις τιμές μας έτσι ώστε να είμαστε προσιτοί δίνοντας σας τη δυνατότητα να μας αξιοποιήσετε για το καλό της επιχείρησης σας.

Τεχνολογίες Αιχμής & Ανοικτού Κώδικα

Για την ανάπτυξη των εφαρμογών μας αξιοποιούμε τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και όχι απαρχαιωμένες τεχνικές που έχουν ως αποτέλεσμα οι εφαρμογές σας να είναι γρήγορα ξεπερασμένες. Χρησιμοποιούμε μόνο τεχνολογίες ανοικτού κώδικα  και δεν σας λέμε παραμύθια ότι τα έχουμε φτιάξει όλα μόνοι μας. Οι τεχνολογίες αυτές μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε ποιοτικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εσάς σας προσφέρουν την ασφάλεια ότι δεν εξαρτάστε από εμάς για πάντα, σε αντίθεση με τις εταιρίες που σας προσφέρουν λύσεις που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά από αυτές και δεν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να σας βοηθήσει.

Γρήγορη Ανάπτυξη

Είμαστε σε θέση να έχουμε την πλέον απαιτητική διαδικτυακή εφαρμογή έτοιμη σε λιγότερο από ένα μήνα. Η εμπειρία μας και η άψογη τεχνολογική μας κατάρτιση, μας επιτρέπει να είμαστε πολύ αποδοτικοί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ολοκληρωμένες Διαδικτυακές Λύσεις

Επιλέγοντας εμάς ως συνεργάτη σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε για κάτι άλλο. Σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε, από την ανάπτυξη ενός ωραίου και λειτουργικού website ή e-shop, τη δημιουργία καινοτόμου πολυμεσικού περιεχομένου για τη προβολή της επιχείρησης σας και των προϊόντων σας, την αξιοποίηση των κινητών συσκευών (smartphones - tablets), την ενσωμάτωση με τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, κλπ), μέχρι και τη κατάλληλη προώθηση της εφαρμογής σας στο διαδίκτυο για τη προσέλκυση πελατών με τη χρήση των τελευταίων τεχνικών Internet Marketing.

Επικοινωνία


Προβολή Comitech A.E σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ


Epirus treasures Website
Project Date:
Απρίλιος 16, 2014

O διαδικτυακός τόπος του Epirus Treasures. Ένα σύστημα περιήγησης στα μνημεία της Ηπείρου μέσω βίντεο, διαδρομών, 360° φωτογραφιών και περιηγήσεων.

Epirus treasures, iOS
Project Date:
Απρίλιος 14, 2014

H iOS εφαρμογή του epirustreasures.gr. Ένα σύστημα περιήγησης στα μνήμεια της Ηπείρου, στη συσκευή σας.

Epirus treasures, Android
Project Date:
Απρίλιος 14, 2014

Η Android εφαρμογή του epirustreasures.gr. Ένα σύστημα περιήγησης για τα μνημεία της Ηπείρου, στη συσκευή σας.

Bio-Olea
Project url:
Project Date:
Απρίλιος 8, 2014

Ο διαδικτυακός τόπος του Bio-Olea. Ένα διετές έργο που επικεντρώνεται στη μελέτη της ανάκτησης και αξιοποίησης των βιοφαινολών από προϊόντα ελιάς (Olea Europea).

Ελιές, παρθένο ελαιόλαδο και υγρά απόβλητα ελαιοτριβείων.

RE.HERB
Project url:
Project Date:
Μάρτιος 31, 2014

Ο διαδικτυακός τόπος του RE-HERB. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την καταγραφή, τεκμηρίωση, την ανάδειξη και διανομή των ελληνικών και ιταλικών φαρμακευτικών φυτών και δέντρων.

Assisting Nature
Project url:
Project Date:
Νοέμβριος 1, 2013

O διαδικτυακός τόπος του κέντρου υποβοηθούμενης γονιμοποίησης Assisting Nature στη Θεσσαλονίκη. One page, wordpress cms, responsive, CSS3 και πολλές άλλες τεχνικές για ένα αποτέλεσμα που ελπίζουμε να σας αρέσει.

Agrometeorology
Project url:
Project Date:
Νοέμβριος 1, 2013

Δείτε την επίσημη  ιστοσελίδα του έργου "Agrometeorology", όπου θα βρείτε πληροφορίες για το έργο καθώς και πληροφοριακό υλικό για την αγρομετεωρολογία και τις εφαρμογές της. Επίσης, δείτε το spot του έργου στα ελληνικά και στα αλβανικά αλλά τo φυλλάδιο που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του έργου.

Vagexco ShPK
Project url:
Project Date:
Ιούνιος 18, 2013

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της Vagexco ShPK που δραστηριοποιείται στο εμπόριο εκρηκτικών υλών.

IHSS 2014
Project url:
Project Date:
Ιανουάριος 9, 2013

Ο διαδικτυακός τόπος του IHSS 2014 (The 17th Meeting of the International Humic Substances Society), με δυνατότητα online εγγραφής στο συνέδριο.

Mikro Papigo 1700
Project Date:
Δεκέμβριος 17, 2012

Δείτε το νέο διαδικτυακό τόπο του ξενοδοχείου Μικρο Πάπιγκο 1700 που βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια. Βασίστηκε στη τελευταία έκδοση του Content Management System (CMS) Wordpress και περιλαμβάνει σύστημα για on-line κρατήσεις.

Hotel Metropolis
Project url:
Project Date:
Δεκέμβριος 11, 2012

Δείτε το νέο διαδικτυακό τόπο του ξενοδοχείου Metropolis που βρίσκεται στο Κέντρο των Ιωαννίνων, βασισμένο στη τελευταία έκδοση του Content Management System (CMS) Wordpress.

Alfabeto κέντρο εκμάθησης ιταλικής και ισπανικής γλώσσας
Project Date:
Σεπτέμβριος 26, 2012

Δείτε το νέο δυναμικό διαδικτυακό τόπο του καινοτόμου εκπαιδευτηρίου ξένων γλωσσών alfabeto. Βασίστηκε στη τελευταία έκδοση του καλύτερου Content Management System (CMS) Drupal 7.

FarmakisJeans
Project url:
Project Date:
Σεπτέμβριος 20, 2012

Βασίστηκε στη πανίσχυρη πλατφόρμα ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων OpenCart και οι δυνατότητες πώλησης και λήψεις παραγγελιών μπορούν να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν εφαρμογές προσφορών, προτεινόμενων προϊόντων, αξιολόγησης χρηστών, διαμοίρασης στα κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα.

Επίσημος εορταστικός διαδικτυακός τόπος Δήμου Θεσσαλονίκης
Project Date:
Αύγουστος 20, 2012

Ο επίσημος εορταστικός διαδικτυακός τόπος του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια απο την απελευθέρωση της πόλης

Εικονική Περιήγηση στη Βίτσα Ζαγορίου
Project Date:
Ιούλιος 6, 2012

Εικονική περιήγηση στο πανέμορφο πετρόκτιστο χωριό της Βίτσας Ζαγορίου. Δείτε τα αξιοθέατα της γύρω περιοχής καθώς και δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού με τη καινοτόμα εφαρμογή αλληλεπιδραστικού video 360 μοιρών.

Πανσιόν Σάκης
Project url:
Project Date:
Ιούλιος 4, 2012

Παραδόθηκε ο διαδικτυακός τόπος της Πανσιόν Sakis. Υλοποιήθηκε μέσω της επιδοτούμενης δράσης Digi-lodge και διαθέτει πλήρες σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων, οδηγό της ευρύτερης περιοχής, online χάρτες για τη πρόσβαση και πολυμεσικές εφαρμογές virtual tour με πανοραμικές εικόνες και hotspot αλληλεπίδρασης, 360video tour & υπερ-υψηλής ανάλυσης φωτογράφηση.

Ξενώνας Φτέρη
Project url:
Project Date:
Ιούνιος 28, 2012

Σε λειτουργία ο νέος διαδικτυακός τόπος του Ξενώνα Φτέρη στα Πράμαντα Τζουμέρκων. Διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων, virtual tour της περιοχής με τη χρήση 360video, φωτογραφίες υπερ-υψηλής ανάλυσης και αναλυτικό οδηγό της περιοχής.

Bindaro
Project url:
Project Date:
Απρίλιος 17, 2012

Bibdaro

Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας
Project url:
Project Date:
Απρίλιος 10, 2012

e-commerce

HRG
Project url:
Project Date:
Απρίλιος 9, 2012

Σε λειτουργία ο νέος διαδικτυακός τόπος του Ιδρύματος Ανθρώπινης Αναπαραγωγής & Γενετικής (HRG) στα Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, χρηστικό και αλληλεπιδραστικό διαδικτυακό εργαλείο με εφαρμογές όπως online agenda, υπολογισμό ωορηξίας, συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις και πολλές ακόμη. Ελπίζουμε να σας αρέσει.

Γιώργος Χλίτσιος
Project url:
Project Date:
Απρίλιος 3, 2012

Γιώργος Χλίτσιος MMus, FLCM Διευθυντής Ορχήστρας, Συνθέτης, Καθηγητής

Αρχοντικό Κρανά
Project Date:
Μάρτιος 4, 2012
Άγρια άλογα Πίνδου - Οροσειράς Σουλίου
Project Date:
Οκτώβριος 9, 2011

Σουλιώτικη Συμπολιτεία 2008

Δήμος Κόνιτσας
Project url:
Project Date:
Σεπτέμβριος 16, 2011

Ο νέος επίσημος διαδικτυακός τόπος του Δήμου Κόνιτσας. Υλοποιήθηκε με τη χρήση του Drupal CMS, είναι πλήρως δυναμικός και καλύπτει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις ενός Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πνευματικό Κέντρο Τσακάλωφ
Project url:
Project Date:
Ιούλιος 30, 2011
Haris Apartments
Project Date:
Ιούλιος 22, 2011

Δείτε τα δωμάτια του ξενοδοχείου Haris Apartments στον Βράχο Πρέβεζας και περιηγηθείτε στη γύρω περιοχή μέσω του αλληλεπιδραστικού βίντεο 360°

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας
Project url:
Project Date:
Οκτώβριος 13, 2010

Πρόγραμμα "Στην Πορεία του Αινεία" Κ.Π Interreg III A Ελλάδα-Ιταλία

Qualidev
Project url:
Project Date:
Ιούνιος 15, 2010

Το έργο QUALIDEV αποσκοπεί στην ανάπτυξη συνεργασίας και διάχυση γνώσης μεταξύ των Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Πανεπιστημίου του Αργυροκάστρου με αντικείμενο τη μέτρηση της ποιότητας ζωής, τη βελτίωσή της και τους παράγοντες που την επηρεάζουν και τελικά την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης.

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων
Project url:
Project Date:
Απρίλιος 4, 2010

Cd για το Νομό Ιωαννίνων: Η αργυροχρυσοχοϊα - η υφαντική - οι μάστοροι της πέτρας: "Εκφράσεις τέχνης στην υπηρεσία της τουριστικής ανάτυξης".

pro-herbs
Project url:
Project Date:
Ιανουάριος 17, 2010

Resource Protection, Management and Promotion of Ecological Awareness for the Sustanable Exploitation of Edible Herbs and Spices.

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων
Project url:
Project Date:
Νοέμβριος 8, 2009

Νομός Ιωαννίνων: Ανάδειξη των δυνατοτήτων συμβολής στην Τουριστική Ανάπτυξη με την Αφιοποίηση του Πολιτισμικού Αποθέματος σε Συνδυασμό με τις Φυσικές Ομορφιές της Περιοχής

Ενημέρωση για τις ηπατίτιδες
Project url:
Project Date:
Νοέμβριος 1, 2009

Το cd δημιουργήθηκε από το Διασυνοριακό Κέντρο Επιδημιολογικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα πλαίσα του έργου με τίτλο "Διασυνοριακό Κέντρο Επιδημιολογικών Ερευνών και Ενημέρωσης για τη Πρόληψη και Έλεγχο Μεταδιδόμενων Νοσημάτων και των Εξαρτησιογόνων Ουσιών" που χρηματοδοτήθηκε μέσω του Interreg III Ελλάδα-Αλβανία.

Ενημέρωση για τα ναρκωτικά
Project url:
Project Date:
Νοέμβριος 1, 2009

Το cd δημιουργήθηκε από το Διασυνοριακό Κέντρο Επιδημιολογικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα πλαίσα του έργου με τίτλο "Διασυνοριακό Κέντρο Επιδημιολογικών Ερευνών και Ενημέρωσης για τη Πρόληψη και Έλεγχο Μεταδιδόμενων Νοσημάτων και των Εξαρτησιογόνων Ουσιών" που χρηματοδοτήθηκε μέσω του Interreg III Ελλάδα-Αλβανία.

Δήμος Κόνιτσας
Project url:
Project Date:
Σεπτέμβριος 17, 2009

Συλλογή, Τεκμηρίωση και Φηφιοποίηση Πολιτιστικού-Ιστορικού Υλικού και Τουριστικού Προϊόντος της Κόνιτσας και Προβολή τους μέσω του διαδικτύου

Η κοινή αρχιτεκτονική κληρονομιά των αρχοντικών σπιτιών της Ηπείρου και της Νοτίου Αλβανίας
Project url:
Project Date:
Ιανουάριος 13, 2009

Το έργο αφορά την ερευνητκή συνεργασία μεταξύ των πανεπιστημίων Ιωαννίνων, Ιονίων και Αργυροκάστρου για τη μελέτη της αρχιτεκτονικής των αρχοντικών σπιτιών της διασυνοριακής περιοχής.

 • Epirus treasures Website, 360 videos, virtual tour, gigapixel, panorama
  Epirus treasures Website
  Web Applications
 • Epirus Treasures, 360 videos, virtual tour, gigapixel, panorama, IOS mobile Applications
  Epirus treasures, iOS
  Mobile Appliacations
 • Epirus Treasures, 360 videos, virtual tour, gigapixel, panorama, Android mobile Applications
  Epirus treasures, Android
  Mobile Appliacations
 • Bio-Olea
  Web Applications, Logos
 • RE.HERB
  Web Applications
 • Assisting Nature
  Web Applications
 • Agrometeorology
  Web Applications, Multimedia, Logos
 • Vagexco ShPK
  Web Applications
 • IHSS 2014
  Web Applications
 • Mikro Papigo 1700
  Web Applications
 • Hotel Metropolis
  Web Applications
 • Alfabeto κέντρο εκμάθησης ιταλικής και ισπανικής γλώσσας
  Web Applications
 • FarmakisJeans
  E-Commerce Applications
 • Επίσημος εορταστικός διαδικτυακός τόπος Δήμου Θεσσαλονίκης
  Web Applications
 • Εικονική Περιήγηση στη Βίτσα Ζαγορίου
  Virtual Tour
 • Πανσιόν Σάκης
  Web Applications, Gigapixel, Virtual Tour
 • Ξενώνας Φτέρη
  Web Applications, Multimedia
 • Bindaro
  Web Applications
 • Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας
  Web Applications
 • HRG
  Web Applications, Mobile Appliacations
 • Γιώργος Χλίτσιος
  Web Applications, Mobile Appliacations
 • Αρχοντικό Κρανά
  Web Applications
 • Άγρια άλογα Πίνδου - Οροσειράς Σουλίου
  Multimedia
 • Δήμος Κόνιτσας
  Web Applications
 • Πνευματικό Κέντρο Τσακάλωφ
  Web Applications, Digitization
 • Haris Apartments
  Web Applications
 • Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας
  Virtual Tour, Multimedia
 • Qualidev
  Multimedia
 • Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων
  Multimedia
 • pro-herbs
  Multimedia
 • Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων
  Virtual Tour, Multimedia
 • Ενημέρωση για τις ηπατίτιδες
  Multimedia
 • Ενημέρωση για τα ναρκωτικά
  Multimedia
 • Δήμος Κόνιτσας
  Multimedia
 • Η κοινή αρχιτεκτονική κληρονομιά των αρχοντικών σπιτιών της Ηπείρου και της Νοτίου Αλβανίας
  Virtual Tour, Multimedia

Επιδοτήσεις

Γνωρίστε μας καλύτερα

E information@comitech.gr

P+30-26510-45757

F+30-26510-45577

A Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο

Ηπείρου Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων

Τ.Κ. 45110, Ιωάννινα

Η εφημερίδα "ΑΓΟΡΑ" μας τίμησε στο τεύχος της 31 Οκτωβρίου 2015 (σελ 32) με ολοσέλιδο αφιέρωμα με την ευκαιρία της Βράβευσής μας στα Διεθνή Επιχειρηματικά...

Σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο, με την ομόφωνη απόφασή του στη συνεδρίαση της 30/4/2015 καλεί τους κ.κ...

Προκηρύχτηκε από το ΕΣΠΑ το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών, ύψους 456.000....

Προκηρύχθηκε και δημοσιεύθηκε ο νέος επικαιροποιημένος οδηγός του προγράμματος ICT4 growth, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι φόρμες των υποβολών...

Παραδόθηκε ο νέος διαδικτυακός τόπος του  ξενοδοχείου Μικρο Πάπιγκο 1700 που βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια. Βασίστηκε στη τελευταία έκδοση του Content Management System (CMS)...

Παραδόθηκε ο νέος διαδικτυακός τόπος του ξενοδοχείου Metropolis που βρίσκεται στο Κέντρο των Ιωαννίνων, βασισμένο στη τελευταία έκδοση του Content Management System (CMS)...

Η εταιρεία Bit9 ειδικεύεται στην παραγωγή λογισμικού ασφαλείας και όπως κάθε εταιρεία σε αυτόν τον τομέα αναλύει κινδύνους ώστε να ενημερώσει τον κόσμο και...

Με τιμή ανακοινώνουμε ότι είμαστε ανάδοχοι του έργου “GRETA – Georeferenced Resources for Environment-oriented and Telecommunication-based Applications” με...

Η εταιρία μας είναι πλέον πιστοποιημένη στη παροχή υπηρεσίων μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας Google AdWords, που αφορά την χρήση της εφαρμογής  για τη δημιουργία, διαχείριση...

Παραδόθηκε ο δυναμικός διαδικτυακός τόπος του καινοτόμου εκπαιδευτηρίου ξένων γλωσσών alfabeto. Βασίστηκε στη...

Παραδόθηκε ο δυναμικός διαδικτυακός τόπος του εμπορικού καταστήματος ένδυσης FarmakisJeans. Βασίστηκε στη πανίσχυρη πλατφόρμα ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων OpenCart και...

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι είμαστε ανάδοχοι του Έργου: "Κατασκευή Ιστοσελίδας του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής...

Η εταιρία μας είναι πλέον πιστοποιημένη στη παροχή υπηρεσίων μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας Google Analytics. Την πιστοποίηση απέκτησε η υπάλληλος μας...

Παραδόθηκε ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης συμμετέχοντας και εμείς στη προσπάθεια μιας ιστορικής και...

Μπορείτε να μας ακολουθείτε και στο twitter προκειμένου να μένετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα μας και χρήσιμες πληροφορίες όπως νέα επιδοτούμενα προγράμματα και πολλά άλλα....

Η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. ανακοίνωσε, μετά από σχεδόν έξι (6) μήνες, την έναρξη της υποβολής των προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης digi-mobile για τις...

Σας προτείνουμε τον καλύτερο browser για συσκευές Android (είναι διαθέσιμος και για iPhone) σύμφωνα με τα τελευταία reviews. Πολύ γρήγορη ανταπόκριση, πλοήγηση μέσω φωνητικών...

Δείτε αυτό το κατατοπιστικότατο infographic στο οποίο συγκρίνονται τα δύο μεγαλύτερα δίκτυα online διαφήμισης στον κόσμο, το Facebook και η Google. Ποιός...

H Comitech A.E. συμμετείχε σε εργασία που παρουσιάστηκε στο 12ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για e-government  (ECEG 2012) που διεξήχθη στη Βαρκελώνη στις 14-15 Ιουνίου 2012....

Εικονική περιήγηση στο πανέμορφο πετρόκτιστο χωριό της Βίτσας Ζαγορίου. Δείτε τα αξιοθέατα της γύρω περιοχής καθώς και δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού...

Παραδόθηκε ο διαδικτυακός τόπος της Πανσιόν Sakis. Υλοποιήθηκε μέσω της επιδοτούμενης δράσης Digi-lodge και διαθέτει πλήρες σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων, οδηγό της ευρύτερης...

Δόθηκε παράταση στο πρόγραμμα ICT4GROWTH που δίνει σημαντική ευκαιρία επιχορήγησης (έως 80%) σε επιχειρήσεις ή συμπράξεις αυτών για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εμπορική...

Το να αντλήσεις χρήματα για την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής σου ιδέας μπορεί να είναι μια σχετικά απλή διαδικασία αλλά σίγουρα όχι εύκολη. Υπάρχουν όμως κάποια βήματα που θα...

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο λαός μας. Προφανώς ισχύει το ίδιο και για την "κακή μέρα". Μην αφήσετε ένα κακό ξεκίνημα να καταστρέψει το σύνολο της ημέρας σας....

Ο γραφιστικός σχεδιασμός του διαδικτυακού σας τόπου είναι πολύ πιο σημαντικός, στο να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες, από ότι νομίζετε. Μπορείτε να τον διαφημίσετε όσο...

Δεν αρκεί απλά να έχετε στη κατοχή σας ένα e-shop. Ορισμένες φορές το να πουλήσετε on-line δεν είναι τόσο απλό όσο μπορεί να ακούγεται. Πάντοτε βέβαια υπάρχουνε τρόποι για...

Παραδόθηκε ο προσωπικός διαδικτυακός τόπος του Διευθυντή Ορχήστρας & Συνθέτη Γεώργιου Χλίτσιου.

Η «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» ανακοίνωσε την τροποποίηση του διαθέσιμου προϋπολογισμού της δράσης digi−mobile. Η συνολική δημόσια δαπάνη αυξάνεται σε 30.150.000,00€, από 15...

Σελίδες