Τεχνολογικά Νέα

Είστε εδώ



Πάνω από 100.000 ύποπτες εφαρμογές στο Google Play

Η εταιρεία Bit9 ειδικεύεται στην παραγωγή λογισμικού ασφαλείας και όπως κάθε εταιρεία σε αυτόν τον τομέα αναλύει κινδύνους ώστε να ενημερώσει τον κόσμο και στη συνέχεια να τον ωθήσει να προστατευτεί από αυτούς με το λογισμικό που παράγει.



Ο καλύτερος mobile browser

Σας προτείνουμε τον καλύτερο browser για συσκευές Android (είναι διαθέσιμος και για iPhone) σύμφωνα με τα τελευταία reviews. Πολύ γρήγορη ανταπόκριση, πλοήγηση μέσω φωνητικών εντολών (απλά λες youtube και σε μεταφέρει εκεί), πλοήγηση μέσω σχεδίων (gestures) που κάνεις με το δάκτυλο σου, διάφορα χρήσιμα add-ons και πολλά ακόμη που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους για την επιλογή σας. Είναι άλλωστε ο πιο δημοφιλής Browser στο GooglePlay με περισσότερες από 12.000.000 εγκαταστάσεις και καταπληκτικά reviews από τους χρήστες.



Σύγκριση Facebook Ads με Google Dispay Network

Δείτε αυτό το κατατοπιστικότατο infographic στο οποίο συγκρίνονται τα δύο μεγαλύτερα δίκτυα online διαφήμισης στον κόσμο, το Facebook και η Google. Ποιός είναι προς το παρόν ο νικητής? Μάλλον η Google, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι για να αξιοποιήσουμε τα Facebook Ads με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα.



Google Android

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αλλαγή του τοπίου, χάρη στα νέα Λειτουργικά Συστήματα (Operating System – OS) για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες, όπου κυριαρχούν ουσιαστικά δύο παίκτες: το iOS της Apple και το Android της Google.

Η εμπορική διαφορά τους είναι μία: το μεν iOS είναι αποκλειστικά ενσωματωμένο στα προϊόντα της Apple και το δε Android «προσφέρεται» από την Google σε όποιον κατασκευαστή επιθυμεί να το εγκαταστήσει στις δικές του τεχνολογικές προτάσεις.



Άρχες Γραφιστικού Σχεδιασμού Διαδικτυακών Εφαρμογών

Ο γραφιστικός σχεδιασμός του διαδικτυακού σας τόπου είναι πολύ πιο σημαντικός, στο να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες, από ότι νομίζετε. Μπορείτε να τον διαφημίσετε όσο θέλετε ή να εφαρμόσετε διάφορες τακτικές, αν όμως φαίνεται χάλια απλά ξοδεύετε το χρόνο σας και τα χρήματα σας. 

Διαβάστε το καταπληκτικό αυτό άρθρό σχετικά με τις βασικές αρχές σχεδιασμού τις οποίες και προσπαθούμε να τηρούμε στο έπακρο.



Αυξήστε τις Διαδικτυακές σας Πωλήσεις

Δεν αρκεί απλά να έχετε στη κατοχή σας ένα e-shop. Ορισμένες φορές το να πουλήσετε on-line δεν είναι τόσο απλό όσο μπορεί να ακούγεται. Πάντοτε βέβαια υπάρχουνε τρόποι για επιτευχθεί ο στόχος που θα έχετε θέσει για το διαδικτυακό σας σημείο πώλησης.

Διαβάστε το κατατοπιστικό άρθρο για τις πέντε (5) βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να κάνετε το e-shop σας κερδοφόρο και αποδοτικό.

Subscribe to RSS - Τεχνολογικά Νέα